Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2328 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AutoCAD Map 2011

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD MAP 2011
Stav: Offline
Bodů: 129
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCAD Map 2011
    Zasláno: 03.čer.2019 v 06:19
Dobrý den
mám licenci na ACMAP 2011 (DVD 32 bit i 64bit). V současnosti používám AC MAP 2011 3 bit v OS WIN7 32bit. Chci modernizovat PC  na WIN 10 64bit - nová instalace:
-bude AC MAP 2011 chodit ve WIN 10   64 bit?
-jak pohodlně z jednoho PC na druhý PC přenést (migrovat) všechna uživatelská nastavení a podpůrné soubory ( paleta nástrojů, tiskové soubory , soubory UDL atd) přenést na správná místa?
Děkuji
 
 
J.P.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 06:24
Bohužel nebude. První verzí AutoCADu podporovanou ve Win10 je AutoCAD 2016 (s některými kompromisy se dá přesvědčit i verze 2015). U profesních verzí (jako je Map) pak až verze 2017 a vyšší. Viz též:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
topocad Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD/Civil3D 2007-18
Stav: Offline
Bodů: 104
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace topocad Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 09:13
Dobry den,
ja jsem presvedcil na W10-64bit i ACAD2002...
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9014:Více složek "Geospatial Coordinate Systems" v GIS produktech Autodesk.
Tip 5079:Přehled: certifikované grafické karty pro AutoCAD 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, Revit, Inventor.
Tip 8140:Přepínání zobrazení převýšení a měřítka ve stavovém řádku.
Tip 8554:VIPChyba při otevírání DWG souboru z Vault Client 2011.
Tip 5764:GPS navigace s DWF soubory - mapami z AutoCAD Map.
Tip 7348:Maximální počet bodů v mračnu bodů AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.