Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2917 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Jak se definuje název souboru?

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1468
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Jak se definuje název souboru?
    Zasláno: 22.dub.2020 v 08:15
Dobrý den nevite někdo prosim jak a kde definovat název souboru  ve stromě jak v ipt tak iam?  u  jedné ze sablon to zacalo psat vsude jen  plech ale normálně tam má být název souboru co je v razitku .

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10604/název_souboru.PNG


Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 433
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.dub.2020 v 08:26
Dobrý den,

Klikněte na název "Plech" a stiskněte klávesu F2 (přejmenování). Potom zmáčkněte klávesu DELETE (smazání textu) a potvrďte klávesou ENTER.
Měl by se objevit původní název.
Pokud se toto děje u každého souboru, tak je nutné toto provést v otevřené šabloně.
Lubomír Polesný
CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1468
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.dub.2020 v 08:36
Ano máte pravdu spatne to jev sablon z ktere jsem bral. Lze nějak definovat abyse tam vypisoval název soboru?
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 433
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.dub.2020 v 08:46
Postup jsem vám psal v minulém příspěvku.
Pokud se toto děje pokaždé, tak otevřete šablonu a postup s vymazáním proveďte v souboru šablony.
Nebo můžete také otevřít nový soubor, provést postup a potom soubor uložit jako šablonu (s přepsáním původní).
Lubomír Polesný
CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1468
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.dub.2020 v 08:53
Stále to píše plech i po F2 a vyzání textu a entru

Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1468
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.dub.2020 v 09:08
Lze do tohoto názvu natrasovat název dilce nebo  číslo součásti?
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 433
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.dub.2020 v 10:34
Po uložení by se to mělo změnit na název souboru.

Změnit zobrazovaný název by mělo jít pomocí pravidla iLogicu.
Lubomír Polesný
CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.