Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3209 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Výkresový výstup množstva podobných objektov

 Odpovědět Odpovědět Stránka  <1 234 archiv
Autor
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 347
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2020 v 18:54
Neviem kde robím chybu, tak radšej opíšem postup

do parametrov som pridal:
typUchytenia  - ako textový zoznam s viacerými hodnotami- 
"WW"
"MW 80"
"M16"

k pravidlám v .iam som pridal:
if Parameter("vSachty") <=1500 And Parameter("M16") = False Then
 Parameter("typUchytenia") = "WV"
ElseIf Parameter("vSachty") >1500 And Parameter("M16") = False Then
 Parameter("typUchytenia") = "MW 80"
ElseIf Parameter("M16") = True Then
 Parameter("typUchytenia") = "M16"
End if

do iVlastnosi\popis  som pridal:
=<typUchytenia>
na konci políčka sa zjaví ikonka "fx" ale políčko je odrazu prázdne. Potom ani nič nie je v rzítku.

Ešte sa mi stala taká vec. Skopíroval som si projekt do nového adresára cez Design Assistant, potreboval som aby forma z ktorej vychádzajú všetky časti, bola len vnútorná časť šachty, nie celková šachta. A od vtedy ani v jednom z oboch projektov v .iam nemôžem vložiť ďalšiu súčiastku, len z obsahového centra
Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Online
Bodů: 469
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2020 v 19:03
v popisu postupu mi chybí to zda jste zatrhnul "exportovat" u vašeho parametru typUchycení.
Kopírování přes DA jsem nedělal, používám Vault. Každopádně předpokládám, že je možnost volby co se má při kopírování sestavy kopírovat, co znovu použít a co vynechat.
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 347
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2020 v 19:17
Pri "textovom" alebo "ano\nie" parametri tam nie je zaškrtávacie políčko, dá sa zaškrtnúť len "klíč"

jj len som to skopíroval do nového adresára cez DA aby som v tom mohol urobiť zmeny. Asi idem googliť...
len som zle klika Embarrassed



Upravil mikeborecek - 21.lis.2020 v 20:14
Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Online
Bodů: 469
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2020 v 20:24
a proč nepoužijete v ilogic odkaz přímo na iVlastnost popis. Podmínka splněna potom popis = aaa ...
iProperties.Value("Project", "Description") = ....
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 347
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2020 v 20:48
Pravda, už to Fičí.
Ale teoreticky by to malo fungovať aj podľa môjho zadanie, nie?
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 347
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2020 v 20:52
je možné skryť kóty vo výkrese ak je niektorá časť neaktívna - nezobrazuje sa vo výkrese a objaví sa keď je komponent aktívny?
Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Online
Bodů: 469
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2020 v 21:26
toto opravdu nevím
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět Stránka  <1 234 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.