Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.090.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor. Příkazy a proměnné AutoCADu 2026.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.090.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor. Příkazy a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Vojan ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 14.lis.2020 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad, Civil 3D Stav: Offline Bodů: 11 |
![]() Zasláno: 14.lis.2020 v 12:02 |
Dobrý den, obracím se s dotazem, proč nelze stáhnout extravilánové silniční šablony z tohoto webu.
Obdržel jsem licenční klíče v rámci psaní diplomové práce a bylo mi řečeno, že šablony mohu stáhnout odtud s cadforum.cz... Nicméně pokaždé když se zde pokusím tento soubor stáhnout, jsem přesměrován na stránky cadstudia, kde je po mě vyžadováno přihlášení, které nemám a ani jako student nemohu mít/zaregistrovat. Můžete mi prosím někdo poradit, zda dělám něco špatně nebo kde je chyba :-). Děkuji
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21880 |
![]() |
Dobrý den, správný dotaz.
Pro sponzorované studentské licence (zdarma) platí trochu jiné metody podpory a aktualizací, nelze využívat plný přístup na Helpdesk jako u komerčních licencí. Aktualizace si prosím vyžádejte e-mailem - nejlépe přes Helpdesk nebo přes e-mail, ze kterého jste obdržel tu bezplatnou licenci.
|
|
![]() |
|
Vojan ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 14.lis.2020 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad, Civil 3D Stav: Offline Bodů: 11 |
![]() |
Dobrý den,
děkuji za rychlou odpověď a jen se ještě jednou raději ujistím, abych nebyl za "blbce": tato informace byla tedy milná(viz. níže)? "Podsestavy máme rozděleny na silniční extravilánové a ostatní. U silničních extravilánových podsestav si pročtěte informace k použití a na konci stránky najdete odkaz ke stažení a článek s popisem instalace. Ke stažení je potřeba mít účet na CADForum.cz, který je zdarma a jistě jej máte ;) " Děkuji Vojtěch |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21880 |
![]() |
To je asi nedorozumění - extravilánové silniční podsestavy jsou licencované a aktualizace instalací je dostupná jen přes Helpdesk, pro ostatní naše podsestavy stačí účet na CADforum.cz a jde je stáhnout ze stránky Download. U obou typů platí, že je studenti mohou získat bezplatně.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,134 sekund.