Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4206 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

civil 3d_rozsireni krajnice se svodilem

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vojan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.lis.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad, Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vojan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: civil 3d_rozsireni krajnice se svodilem
    Zasláno: 15.pro.2020 v 12:37
Dobrý den, rád bych se zeptal někoho zkušeného o radu.
Trápím se už skoro den z rozšířením krajnice. Civil 3d mi odmítá rozšířit krajnici tam kde mám svodidla. Potřebuji rozšířit úsek v oblouku skrz rozhledy. Rozšiřoval jsem jízdní pruhy přes odsazené trasy i pomocí návrhových linii. I jsem zkoušel rozšířit krajnici tam kde nejsou svodidla ale vod. sloupky a bez problému vše funguje, ale v místě svodidel prostě ne. Je tam nějaký trik či chyták proč mi to nefunguje? Nebo nějaká vazba, která tomu brání? Díky moc za reakci. 
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1642
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.pro.2020 v 14:42
Dobrý den,
nejprve nám prosím napište, kterou podsestavu pro krajnici používáte a ideálně screenshot, jak je máte nastavené...

Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Vojan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.lis.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad, Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vojan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.pro.2020 v 16:08

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 99535/2.jpg

Zpět nahoru
Vojan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.lis.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad, Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vojan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.pro.2020 v 16:09

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 99535/1.jpg

Zpět nahoru
Vojan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.lis.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad, Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vojan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.pro.2020 v 16:10
Dobrý den, děkuji, myslel jste takto, nebo jinak? 
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1642
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.pro.2020 v 17:03
Dobrý den, pokud dobře koukám máte tam zapnuto automatické rozšíření nezp. krajnice z 0,75 => 1,50.
Chová se Vám to tak...když je zacílovaný povrch DTM na krajnici?
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5972:Správné klopení pláně krajnic při návrhu silnic v Civil 3D.
Tip 8992:Jak vynechat mínus u sklonů vozovky v kótách příčných řezů?
Tip 6985:Podsestavy Civil 3D dle českých extravilánových norem.
Tip 9406:VIPAutodesk Bridge Module mi nefunguje pod českým Civil3D 2014.
Tip 10973:Chybějící funkce Civil View po instalaci 3ds Max.
Tip 4640:VIPSpouští se váš AutoCAD nebo Civil pomalu? Zrychlete jej.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,235 sekund.