Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4088 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Symbol souřadnic v sestavě

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sucha.ladislava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Autocad 2020, Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sucha.ladislava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Symbol souřadnic v sestavě
    Zasláno: 18.lis.2021 v 20:27
Dobrý den,
jak se tam objevily ty roviny se souřadnicemi a jak je odtranit? Verze Inventoru 2022.
Děkuji
Přeji hezký večer
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 94724/problém_s_Inventorem.png

Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Abaqus, NX, Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 367
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2021 v 08:26
Mašek
Zpět nahoru
jeniksedlacek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.dub.2005
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jeniksedlacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.lis.2021 v 10:06
Dobrý den,
děkuji moc, omlouvám se za pozdní odpověď. 
To není ono. Když dám těžiště, tak se tam přidá to samé, ale ještě jednou mimo.
Děkuji za pomoc
Zpět nahoru
horalek Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 03.zář.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM
Stav: Offline
Bodů: 302
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace horalek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.lis.2021 v 11:54
Podle mne je to opravdu těžiště a nejspíše ho máte zapnuté uvnitř modelu. Otevřete si model v samostatném okně a tam ho vypněte. Podle obrázku to bude nejspíše náboj, nebo hřídel.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Abaqus, NX, Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 367
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.lis.2021 v 12:08
Dobrý den.
Pokud se přidá ještě jednou to samé, odhaduji že jste zapnul těžiště celé sestavy. Ta původní značka podle obrázku vypadá jako těžiště součásti nebo podsestavy (jako ve vláknu - https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=18549&title=teziste-viditelnost-teziste-dilu-v-sestave).
Bohužel nemám Inventor, abych věc odzkoušel. Nejde viditelnost těžiště součástí zapnout z místní nabídky po vybrání příslušného dílu ve stromu součástí sestavy?
Mašek
Zpět nahoru
jeniksedlacek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.dub.2005
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jeniksedlacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.lis.2021 v 14:25
Dobrý den,
ten náboj nemá zapnuté těžiště. Když ho otevřu samostatně.
Ověřil jsem si i to, že jsem si zkontroloval umístění součásti (aby to netahalo odjinud, jako duplicitní soubor apod.).
Nahrál jsem si to Pack and Go a otevřel na jiném PC se stejným výsledkem.
Smazal jsem náboj ze sestavy a vložil znovu, bez výsledku.
Něco mezi nebem, zemí a Microsoftem :-)



Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,157 sekund.