Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4705 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Civil - proměnná FILEDIA

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Stageko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.srp.2015
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2013, AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Stageko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Civil - proměnná FILEDIA
    Zasláno: 24.lis.2021 v 09:17
Prosím o radu ohledně nastavení proměnné "FILEDIA", která nastavuje otevírání/ukládání výkresů (příkazový řádek/klasicky přes okno).
Tuto proměnnou mám po každém novém spuštění Civilu 3D nastavenou na hodnotu 0, čili otevírání/ukládání přes příkazový řádek. Pokaždé pak tedy musím přenastavovat na hodnotu 1. 
Rád bych ji měl ale automaticky ihned po spuštění programu nastavenou na hodnotu 1.
Jak toho docílím?

Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20231
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.lis.2021 v 09:23
Hodnota této proměnné je ukládána v profilu uživatele (tedy v Registry). Pokud neděláte nějaká nestandardní "kouzla" s profilem, její nastavení se mezi sezeními zapamatuje. Další možnost je, že používáte nějakou nadstavbovou aplikaci, která ji resetuje.
Zkuste SysVarLock jestli zjistí, kde dojde k pokusu o její změnu.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Stageko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.srp.2015
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2013, AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Stageko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.lis.2021 v 10:02
Díky za rychlou odezvu. Vyzkouším Smile
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6390:Civil 3D hlásí: Neznámý příkaz AECCTOOLBOX.
Tip 344:AutoCAD nezobrazuje dialog při otevírání nového výkresu.
Tip 256:Jak dynamicky zobrazovat stav proměnných AutoCADu?
Tip 1650:Jak provést jediný příkaz s vypnutými dialogy?
Tip 387:Jak zadat jméno souboru dialogem, ne z klávesnice?
Tip 246:Nefungující dialogy příkazů, výběru souborů a příkaz PLOT.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.