Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5494 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

F360 lze spustit pouze v angličtině

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ilam Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 26.kvě.2020
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ilam Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: F360 lze spustit pouze v angličtině
    Zasláno: 16.pro.2021 v 18:21
F360 jde spustit po reinstalaci v anglické verzi, po instalaci češtiny se nedá spustit a je třeba odinstalovat a znovu spustit instalaci. Českou lokalizaci mám zakoupenou, takže se automaticky aktivuje. 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20325
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.pro.2021 v 23:06
Dobrý večer, je potřeba nainstalovat aktualizaci zaslanou 29.11. na stávající uživatele České lokalizace Fusion 360.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Ilam Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 26.kvě.2020
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ilam Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2021 v 08:30
Děkuji za pomoc, vše je OK. Omlouvám se, zprávu jsem přehlédl.
Přeji klidné vánoce a pevné zdraví.
Zdeněk J.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11062:Jak aktivovat nebo obnovit bezplatnou licenci Autodesk Fusion 360 pro kutily a menší firmy? (zatím mám jen Trial nebo Prodloužení)
Tip 13171:Přenos elektronických návrhů z Tinkercad do Fusion 360.
Tip 12736:Fusion 360: Jak obnovit/prodloužit bezplatnou osobní, kutilskou/hobby, resp. startup licenci? (nebo jak ji získat)
Tip 13079:Přerušené aktualizace Fusion 360 (produkt se automaticky neaktualizuje)
Tip 12841:Mohu spouštět Fusion 360 na Chromebooku?
Tip 12381:Jak (re)aktivovat české prostředí ve Fusion 360?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.