Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3742 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Plant 3D - změna specifikace pro hrdla zařízení

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PetrBuchta Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.čer.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PetrBuchta Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Plant 3D - změna specifikace pro hrdla zařízení
    Zasláno: 14.led.2022 v 18:19
kde je možné změnit nastavení výchozí specifikace pro výběr hrdel vytvářených nových zařízení ?
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360
Stav: Offline
Bodů: 516
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.led.2022 v 19:12
Dobrý den,
hrdla u zařízení se nevkládají ze specifikace, ale z katalogu hrdel - NOZZLE Catalog.acat - který je společný pro všechny projekty. Katalog je uložen ve výchozím stavu v adresáři c:\AutoCAD Plant 3D 2022 Content\CPak Common\. 
Pokud chcete do katalogu přidat nová hrdla nebo upravit stávající musíte tento katalog upravit ve Spec Editoru.
 
Václav Statečný

Arkance Systems CZ s.r.o.
Zpět nahoru
PetrBuchta Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.čer.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PetrBuchta Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2022 v 19:12
Dobrý den,
prosím o upřesnění jak nově vytvořený typ přírubového hrdla  v katalogu hrdel nadefinovat pro možnost výběru při vytváření nových zařízení (provedené úpravy původních hrdel se mi zobrazují, ale nově vytvořený typ nikoliv.../ nový typ s těsnicí plochou (B1) odpovídající přírubovým spojům v projektu)
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360
Stav: Offline
Bodů: 516
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.led.2022 v 07:54
Dobrý den,
pokud jste hrdlo přidal do výchozího katalogu, pak se Vám zobrazí v seznamu hrdel podle nastaveného filtru:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 45/hrdlo.png


Pokud ho nevidíte, zkontrolujte nastavení filtru výběru viz obr. výše.
Václav Statečný

Arkance Systems CZ s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 13193:Jak změnit nastavení výchozí specifikace pro výběr hrdel v Plant 3D?
Tip 11702:Tvorba zařízení z uživatelského tvaru v Plant 3D.
Tip 8375:Jak aktualizovat model při změně specifikace v AutoCAD Plant 3D?
Tip 8233:Jak vybrat jednotlivé součásti komponenty v Plant3D?
Tip 8730:Automatické umisťování konstrukčních prvků a zařízení do přednastavených hladin.
Tip 553:Jak nainstalovat NT4 na IDE disk větší než 8.4GB?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.