Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Styly sady kódů |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2020 Stav: Offline Bodů: 2388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 28.led.2022 v 14:27 |
Zdravím při pátku mám nějaké nesrovnalosti se zobrazením příčných řezů v různých výkresech. Domníval jsem se (asi špatně), že styly sady jasou pro všechny výkresy v počítači stejné. Asi ne, protože to při stejném názvu u dvou výkresů vypadá jinak. Ale to mne až tak netrápí, mám jiný aktuální problém Ve stylu sady kódů mám pro spojnici KRYT nastavenou tloušťku 0,25 mm a pro spojnici PLAN 0,7 mm. Přitom to na obrazovce vypadá stejně tlusté (asi jako 0,3-0,5). Prolezl jsem názvy v podsestavách, styly sady kódů, nastavení hladin a ještě určitě něco, a nic ... Kam jsem se nepodíval? Díky za nápady
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
spackovaE ![]() Arkance Systems support ![]() Arkance Systems Přihlášen: 30.říj.2011 Lokalita: ČR (JM) Používám: Civil, Infraworks Stav: Offline Bodů: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
styly sady kódů jsou uloženy v šabloně DWT. Takže stejné kódy v různých výkresech se můžou opravdu chovat odlišně, a to i na stejném počítači. Záleží na jaké šabloně byly vytvořeny. K nastavení tloušťky spojnice si myslím, že postupujete správně -> v sadě kódů upravit styl spojnice -> na záložce Zobrazení nastavte směr zobrazení na příčný řez -> nastavte tloušťku čáry. Určitě jste ji nastavoval pro model :) |
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2020 Stav: Offline Bodů: 2388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha, tak se musím koukat ještě hlouběji ... Už to funguje. (PS. byl tam půdorys) Děkuji
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,312 sekund.