Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4500 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Česká lokalizace Fusion 360 zdarma

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Česká lokalizace Fusion 360 zdarma
    Zasláno: 02.úno.2022 v 14:59
Dnes byla oznámeno uvolnění nadstavbové české lokalizace pro Autodesk Fusion 360 ZDARMA - pro všechny uživatele a všechny typy licencí, pro Windows i MacOS. Stačí si vyžádat bezplatný autorizační kód.

Více informací na:

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Rommak Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rommak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.bře.2022 v 13:35
Toto je dobré. Škoda, ale že dříve i dnes není lokalizováno vše (dříve se muselo i platit). Třeba v modulu výkresy kategorie značky jsou plně v ANJ. Modul simulace je dost věcí také v ANJ atd. Obecně všechny tipy pod "i" v nabídkách.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.bře.2022 v 18:40
Některé texty (zvl. ve výkresovém prostředí) lokalizovat nejdou, překlad některých textů je vynechán úmyslně (např. některá chybová hlášení) a některé překlady chybí jen zatím, budou doplněny. Na aktualizace CZ prostředí je uživatel upozorněn ikonkou.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
krasnoludek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2022
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace krasnoludek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2022 v 20:55
Dobrý den,
Dnes jsem si nainstaloval českou lokalizaci do Fusion360 a program se mi nechce rozběhnout. Před instalací lokalizace vše fungovalo. Program naběhne pouze z části. Objeví se prostředí, ale tím to skončí. Nezobrazí se ikony v horní části a program na nic nereaguje. Když lokalizaci odinstaluji tak program zase funguje. Můžete mi prosím pomoci?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2022 v 21:06
Nejprve - je to aktuální verze Fusion 360 (Win) a aktuální české prostředí z http://chci.fusioncesky.cz ?
Pokud ano, zkuste znovu spustit instalaci lokalizace - zřejmě se nedokončila správně (např. blokací antivirem).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
krasnoludek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2022
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace krasnoludek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2022 v 21:17
Verze Fusion 360 je 2.0.12392 a lokalizaci jsem stáhnul dnes z fusioncesky.cz. Instalaci jsem zkoušel dvakrát.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2022 v 21:26
Jen dnes si stejnou lokalizaci úspěšně stáhlo a zaktivovalo více než 10 lidí, takže to musí být něco lokálního. Nemáte tam nějakou nadstavbu, která by mohla kolidovat? Nehlásí to v EN režimu nějaké varování při spuštění? Nehlásí to obecně nějakou chybu v příkazovém řádku nebo v .logu?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
krasnoludek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2022
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace krasnoludek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2022 v 21:31
Vždy po instalaci lokalizace se objeví zpráva, že vše proběhlo v pořádku. Teď jsem zkoušel instalaci s vypnutým antivirem a je to stejná situace. Žádná varovná zpráva.
A jakou nadstavbu máte na mysli? EN verze se spouští bez jakýchkoliv problémů.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2022 v 21:35
Měl jsem na mysli nějaké další pluginy. Možná napadne ještě nějaká další možná příčina kolegy zítra. Na zítra je také naplánované vydání nové verze, tak třeba to vyřeší.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
krasnoludek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2022
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace krasnoludek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2022 v 21:37
Ok. Budu ještě zkoušet a když tak uvidím po vydání nové verze.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.bře.2022 v 14:38
Jen pro informaci - pomohlo to?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
krasnoludek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2022
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace krasnoludek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.bře.2022 v 15:08
Včera jsem ještě dvakrát vyzkoušel, ale stále stejný problém. Dnes vyzkouším novou verzi lokalizace
Zpět nahoru
krasnoludek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2022
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace krasnoludek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.bře.2022 v 14:47
Tak jsem vyzkoušel i novou verzi lokalizace a je to stále stejné.
Ze zvědavosti jsem nainstaloval FUSION 360 na druhý počítač a tam to běží i s lokalizací dobře. Takže se omlouvám. Problém bude ve stroji. Teď musím najít příčinu, proč to tento počítač nebere.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.bře.2022 v 15:33
Zkuste dočasně vypnout antivirus.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
krasnoludek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2022
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace krasnoludek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.bře.2022 v 17:19
Antivir už jsem zkoušel.
Teď jsem to vyřešil. Program musím spustit v režimu kompatibility pro Windows Vista (Service Pack2).
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.bře.2022 v 17:22
Aha, a v jakém OS Fusion spouštíte? Kompatibilní jsou Windows 10 a 11 (a MacOS).

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
krasnoludek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2022
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace krasnoludek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.bře.2022 v 17:26
Samozřejmě mám W10. Taky se mi to zdá divné, ale funguje to.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 13070:Aktivace licence češtiny Fusion 360 na MacOS.
Tip 13239:Automatické upozorňování na aktualizace české lokalizace Fusion 360.
Tip 12378:Jak přepínat jazyk Fusion 360 mezi češtinou a angličtinou?
Tip 12388:VIPJak získat bezplatnou licenci Autodesk Fusion Team?
Tip 11062:Jak aktivovat nebo obnovit bezplatnou licenci Autodesk Fusion 360 pro kutily a menší firmy? (zatím mám jen Trial nebo Prodloužení)
Tip 12381:Jak (re)aktivovat české prostředí ve Fusion 360?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.