Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Česká lokalizace Fusion 360 zdarma |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 20914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 02.úno.2022 v 14:59 |
Dnes byla oznámeno uvolnění nadstavbové české lokalizace pro Autodesk Fusion 360 ZDARMA - pro všechny uživatele a všechny typy licencí, pro Windows i MacOS. Stačí si vyžádat bezplatný autorizační kód.
Více informací na: |
|
![]() |
|
Rommak ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.říj.2020 Lokalita: Czech Republic Používám: Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toto je dobré. Škoda, ale že dříve i dnes není lokalizováno vše (dříve se muselo i platit). Třeba v modulu výkresy kategorie značky jsou plně v ANJ. Modul simulace je dost věcí také v ANJ atd. Obecně všechny tipy pod "i" v nabídkách.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 20914 |
Některé texty (zvl. ve výkresovém prostředí) lokalizovat nejdou, překlad některých textů je vynechán úmyslně (např. některá chybová hlášení) a některé překlady chybí jen zatím, budou doplněny. Na aktualizace CZ prostředí je uživatel upozorněn ikonkou.
|
|
![]() |
|
krasnoludek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.bře.2022 Lokalita: ČR (JM) Používám: Fusion360 Stav: Offline Bodů: 8 |
Dobrý den,
Dnes jsem si nainstaloval českou lokalizaci do Fusion360 a program se mi nechce rozběhnout. Před instalací lokalizace vše fungovalo. Program naběhne pouze z části. Objeví se prostředí, ale tím to skončí. Nezobrazí se ikony v horní části a program na nic nereaguje. Když lokalizaci odinstaluji tak program zase funguje. Můžete mi prosím pomoci?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nejprve - je to aktuální verze Fusion 360 (Win) a aktuální české prostředí z http://chci.fusioncesky.cz ?
Pokud ano, zkuste znovu spustit instalaci lokalizace - zřejmě se nedokončila správně (např. blokací antivirem).
|
|
![]() |
|
krasnoludek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.bře.2022 Lokalita: ČR (JM) Používám: Fusion360 Stav: Offline Bodů: 8 |
Verze Fusion 360 je 2.0.12392 a lokalizaci jsem stáhnul dnes z fusioncesky.cz. Instalaci jsem zkoušel dvakrát.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Jen dnes si stejnou lokalizaci úspěšně stáhlo a zaktivovalo více než 10 lidí, takže to musí být něco lokálního. Nemáte tam nějakou nadstavbu, která by mohla kolidovat? Nehlásí to v EN režimu nějaké varování při spuštění? Nehlásí to obecně nějakou chybu v příkazovém řádku nebo v .logu?
|
|
![]() |
|
Vždy po instalaci lokalizace se objeví zpráva, že vše proběhlo v pořádku. Teď jsem zkoušel instalaci s vypnutým antivirem a je to stejná situace. Žádná varovná zpráva.
A jakou nadstavbu máte na mysli? EN verze se spouští bez jakýchkoliv problémů.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Měl jsem na mysli nějaké další pluginy. Možná napadne ještě nějaká další možná příčina kolegy zítra. Na zítra je také naplánované vydání nové verze, tak třeba to vyřeší.
|
|
![]() |
|
Ok. Budu ještě zkoušet a když tak uvidím po vydání nové verze.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Jen pro informaci - pomohlo to?
|
|
![]() |
|
Včera jsem ještě dvakrát vyzkoušel, ale stále stejný problém. Dnes vyzkouším novou verzi lokalizace.
|
|
![]() |
|
Tak jsem vyzkoušel i novou verzi lokalizace a je to stále stejné.
Ze zvědavosti jsem nainstaloval FUSION 360 na druhý počítač a tam to běží i s lokalizací dobře. Takže se omlouvám. Problém bude ve stroji. Teď musím najít příčinu, proč to tento počítač nebere.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zkuste dočasně vypnout antivirus.
|
|
![]() |
|
Antivir už jsem zkoušel.
Teď jsem to vyřešil. Program musím spustit v režimu kompatibility pro Windows Vista (Service Pack2).
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Aha, a v jakém OS Fusion spouštíte? Kompatibilní jsou Windows 10 a 11 (a MacOS).
|
|
![]() |
|
Samozřejmě mám W10. Taky se mi to zdá divné, ale funguje to.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.