Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5336 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Kopírovanie CTRL c

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kopírovanie CTRL c
    Zasláno: 27.srp.2022 v 14:40
V Fusion 360 mi nefunguje kopírovanie pomocou ctrl c a ctrl v. Kliknem na teleso pravým tlačítkom a v ponuke nie je kopírovanie ani vložiť.
Aj keď mám kurzor na telese a stlačím pravé tlačítko, tak nie je v ponuke kopírovanie alebo vložiť. Čo robím zle?
Šebek
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.srp.2022 v 10:37
Běžné těleso? Třeba i na nově vytvořeném návrhu? Pak bude asi lepší zkusit Fusion reinstalovat - viz odkaz v sekci Download.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.srp.2022 v 11:26
Ešte som zabudol dodať že chcem kopírovať s jedného návrhu do druhého.
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2022 v 20:04
To je asi irelevantní KAM budete kopírovat - pokud vám to funkci kopírování nenabídne, je to chyba. Jde o běžné těleso? Dělá to ve všech návrzích/modelech?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2022 v 21:24
Robí to vo všetkých návrhoch. Teleso musím previesť na komponentu, a tú potom už nájde. Prenesiem komponentu a v novom návrhu musím zase "spraviť" teleso. A keď potrebujem prekopírovať viac telies, tak je to babračka.
Viacej telies nemôžem previesť do jednej komponenty, lebo v novom návrhu mám z toho jedno teleso.
Skúšal som opraviť inštaláciu Fusion360, ale nič sa nezmenilo.
Musím natvrdo odinštalovať Fusion 360, reštartovať PC a znovu nainštalovať? Ako to je potom s mojimi návrhni. Nestratia sa?
Ešte doplnenie. Fusion mám Windovs 11.
Šebek
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.srp.2022 v 06:45
Vybíráte skutečně těleso? Klikněte na něj pravým tlačítkem ve stromu prohlížeče.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.srp.2022 v 14:44
Áno vyberiem v strome teleso, kliknem pravým tlačítkom a objaví sa možnosť ctrl c a ctrl v. Prejdem do iného návrhu a tam sa po kliknutí pravým tlačítkom už neobjavý možnosť a ctrl v.
Šebek
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.srp.2022 v 18:47
Výborně, takže ta část s kopírováním je vyřešena. Ta část s vkládáním závisí na typu cílového návrhu. Ten z logických důvodů nemůže být parametrický (parametry a náčrty by mohly kolidovat), takže je potřeba v cílovém návrhu vypnout historii návrhu nebo vkládat v režimu základního prvku (base feature).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.srp.2022 v 20:24
Ďakujem, po vypnutí zaznamenávania hystórie funguje aj vkladanie. Skúšal som aj vkladanie v "base feature", ale akosi neviem nájsť na karte "návrh" možnosť  Create > Create Base Feature.
Šebek
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.srp.2022 v 22:18
To je buď-anebo. Pokud máte vypnutou historii, nenabízí se v menu ani "Vytvořit základní prvek".
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.srp.2022 v 09:24
Prepáčte, ale aj tak neviem nájsť v menu "Vytvořit základní prvek".
Šebek
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.srp.2022 v 10:05
Jestli je to parametrický objemový návrh s historií, pak byste měl vidět něco takového:


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/basefeature.png


Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.srp.2022 v 10:53
Ďakujem za trpezlivosť. Našiel som to. Ešte skúsim nájsť pre to využitie.
a
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 13455:Jak kopírovat tělesa mezi různými návrhy ve Fusion 360?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 4877:VIPHromadné přenastavení jednotek ve všech DWG výkresech (nesprávné měřítko vkládání).
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,204 sekund.