Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3714 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Instalace aktualizace Civil 3D 2023.2

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jan Jirásek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2023
Stav: Offline
Bodů: 269
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Instalace aktualizace Civil 3D 2023.2
    Zasláno: 27.říj.2022 v 10:17
Zdravím, přátelé,

pokouším se naistalovat poslední aktualizaci pro Civil, tedy verzi 2023.2. Avšak bezúspěšně. Vyskakuje mi hláška o tom, že musím nejprve nainstalovat 2023.1 Update. 

Zkontroloval jsem verzi Civilu a myslím, že tento update (2023.1) není opravdu nainstalovaný, neboť v popisu verze programu je uvedeno pouze Civil 3D 2023. Vzpomínám si, že jsem tento update chtěl kdysi taky nainstalovat, ale měl jsem obdobný problém. Tenkrát hláška odkazovala na to, že nemám vůbec nainstalovaný Civil. 

Instalaci jsem zkoušel z různých zdrojů se stejným výsledkem. A update 2023.1 již není ani v nabídce.

Ve vláknech s podobnou tématikou jsem narazil na radu odkazující na nutnost vypnutí antiviru (https://helpdesk.cadstudio.cz/helpdesk.html?id=x1200). To zatím vyzkoušet nemohu.

Máte nějaký nápad, co s tím? Díky. J.
Zpět nahoru
kuba.92 Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 04.kvě.2012
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD,Civil3D
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kuba.92 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.říj.2022 v 13:59
Dobrý den,
pravděpodobně to po Vás chce mít nainstalovaný update 2023.1 pro AutoCAD. Není to na první pohled zřejmé, ale Civil zahrnuje rovněž AutoCAD a je nutné provádět i jeho aktualizace.
Děkuji
S pozdravem
Jakub Líbal
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2023
Stav: Offline
Bodů: 269
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.říj.2022 v 14:05
Díky za reakci, ale jak jsem psal dříve, update 2023.1 není již dostupný ke stažení/aktualizaci. A měl jsem s ním rovněž problémy. J.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20800
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.říj.2022 v 14:33
Ne, to jsou dvě různé věci, kolega zmiňuje update pro AutoCAD (tedy pro jádro Civilu). AutoCAD 2023.1 je normálně dostupný, je to nejnovější dostupný Update pro AutoCAD.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2023
Stav: Offline
Bodů: 269
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.říj.2022 v 14:45
Jé, já to četl v rychlosti. V tom případě se kolegovi omlouvám, pokud má odpověď působila jízlivě. Ještě ve mně doutná rozepře s měšťáky. 

Aktualizaci jádra Civilu, tedy AutoCADu, mi desk. aplikace vůbec nenabízí. Předpokládám tedy, že je nainstalovaná. Ale ověřím to, a případně nainstaluji. Díky. J.
Zpět nahoru
kuba.92 Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 04.kvě.2012
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD,Civil3D
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace kuba.92 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.říj.2022 v 15:10
Není nutné instalovat AutoCAD samostatně, ale pouze dohledat na stránce manage.autodesk.com ve Vašem profilu aktualizaci AutoCAD 2023.1

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 41691/2022-10-27_15_08_31-.png



Doporučuji provést aktualizaci AutoCADu 2023.1 i 2023.1.1. a eventuálně i Map 3D

S pozdravem
Jakub Líbal
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2023
Stav: Offline
Bodů: 269
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.říj.2022 v 22:26
Děkuji, pane Líbale, za radu. Vše je již OK. J.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 13545:VIPInstalace Revit Update (nebo jiné aktualizace) končí chybou 101 (nebo jiným selháním)
Tip 13447:Jak do PowerMill načíst modely ve formátu Creo 9.0 nebo CATIA V5-6R2022?
Tip 13364:Havárie Mapu při připojování některých služeb WMTS a WFS.
Tip 13151:Kompatibilita produktů Autodesk s Windows 11.
Tip 13304:Kde najdu ikonku Spustit Civil 3D 2023 jako AutoCAD?
Tip 13187:Jaké hotfixy a service packy instalovat pro Civil 3D nebo Map 3D?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,204 sekund.