Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Místnosti a fázování projektu |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Zdenkus0 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 20.dub.2017 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD, Revit Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 23.led.2023 v 13:40 |
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jakým způsobem při fázování projektu řešíte označení stávajících místností se kterými se nic nedělá?
Příklad: Mám přístavbu ke stávajícímu objektu kde mám jako označené existující místnosti a chtěl bych je mít zobrazené v demolicích i nových stavech. Kopírujete dané místnosti nebo existuje nějaká možnost jak je zobrazit napříč? Zatím jsem na nic nenarazil. Děkuji za radu |
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, RVT'21 Stav: Offline Bodů: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DD, myslím, že je potřeba Místnosti kopírovat....
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2021, RVT 2021 Win 10 x64 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,672 sekund.