Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4502 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Rendery se neukládají do cloudu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Rommak Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rommak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Rendery se neukládají do cloudu
    Zasláno: 24.led.2023 v 14:53
Dobrý den,

proč se mi rendery nechtějí, ve většině případů, ukládat do cloudu?
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 98688/Screenshot_3.png



AVG nastaveno na vyloučení celé složky ...\AppData\Local\Autodesk\webdeploy\



Roman
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20851
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.led.2023 v 16:39
Jde jen o zobrazení panelu "Galerie renderů" ve Fusionu nebo opravdu nejsou ani v cloudu, tedy na stránce:
?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Rommak Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rommak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.led.2023 v 07:20
ne, ani na tento odkaz (pro mě nový) je nic neukládá, pokud se mi zobrazí
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 98688/Screenshot_3_2023-01-25_07-20-14.png

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20851
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.led.2023 v 08:41
A počítané jsou lokálně nebo cloudově? Nemají nějaká extrémní rozlišení?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Rommak Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rommak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.led.2023 v 08:51
jsou počítány lokálně.

rozlišení 1800x1200; PNG - průhledné pozadí.

Je zajímavé, že někdy se to odešle a někdy ne i v rámci stejného výrobku, jen v jiném natočení pohledu.

Zkoušel jsem to i na jiném PC (obě Win 10 v 22H2, build 19045.2486) jen každý jiný antivir a stejný výsledek.
Zpět nahoru
Rommak Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rommak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2023 v 09:02
Asi jsem na to došel, sice to není 100% účinné, ale hodně se to zlepšilo. Je nutné prvně model uložit a až pak rendrovat (bohužel se tím povýší verze, aniž by se cokoliv změnilo, pouze pohled či pozice světla).

Ještě přijít na to, dle čeho se model centruje na obrazovce Vizualizace (na střed výkresu to není), dost často je kus mimo obraz. Začalo to dělat loni po nějaké aktualizaci. I u renderování je ve vybrané oblasti celý model (např. 16:9), ale po dokončení je třeba kousek mimo oblast (?!).
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10295:Použití cloud renderingu ve Fusion 360.
Tip 9284:Nefunguje mi přihlášení ke cloud službě Autodesku z MSIE.
Tip 12387:Jaké je maximální rozlišení renderingu ve Fusion 360?
Tip 9155:Mám zapnuté ukládání do cloudu, ale z AutoCADu nově uložený výkres tam není.
Tip 5478:AutoCAD 2007 a 2008 již neukládá materiály do MLI souborů.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.