Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Přidání popisku profilu podle libovol. bodu trasy |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 27.led.2023 v 09:45 |
Dobrý den Potřeboval bych, aby se mi v profilu zobrazil popisek se staničením a výškou v libovolném bodu trasy, tedy že bych ukázal na bod trasy a v podélném profilu by se mi v proužku "koty nivelety" zobrazil příslušný popisek ( jako např. v začátku a konci směrového oblouku Tedy opak toho, že si mohu na trasu "posadit" popisek výšky v bodě trasy, na který ukážu Samozřejmě to jde obejít třeba vložením stopy příčného řezu (který pak po exportu smažu), ale chtěl bych zkusit jiné řešení. Buď špatně hledám, nebo to civil neumožňuje? Děkuji za nápady
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
kuba.92 ![]() Arkance Systems support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 04.kvě.2012 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD,Civil3D Stav: Offline Bodů: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
pokud mě nedoplní ostatní kolegové, tak za mě kromě stop je ještě k dispozici možnost udělat si další profil, kde každý lom/výškový bod, bude reprezentovat místo, kde se mají popisky vypsat. Je nutné tento profil zvolit ve sloupci Profil 1 při nastavování datových proužků. Osobně mi řešení přes stopy přijde elegantnější, protože by mělo jít udělat si pro trasu druhou skupinu stop příčných řezů a tu pro tuto potřebu využít. Děkuji S pozdravem Jakub Líbal |
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Děkuji Ta druhá skupina stop příčných řezů mne nenapadla, to mi připadá výhodnější
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.