Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
abas ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 26.říj.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad 2009 Stav: Offline Bodů: 25 |
![]() Zasláno: 27.říj.2009 v 00:16 |
Dobrý den,
existuje způsob, nebo příkaz, jak definovat filtr hladin z příkazové řádky? Potřebuji to včlenit do lispu... Diky Martin |
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
Definice filtru z prikazoveho radku podle me neni mozna. Nicmene Vam asi nejde primo o prikazovy radek - tedy v LISPU pouziti s prikazem (command ).
Reseni nevim, ale mozna Vam pomuze, ze filtry jsou ulozeny, pokud vim, jako "DICTIONARY". Zkuste tedy nastroje na manipulaci s nimi. Podle me bude nutno pouzit nastroje na vytvareni komplexnich entit - (entmake). Zkuste projit napovedu a nebo se mozna jeste nekdo ozve... upraveno: No, vidim, ze jsem nebyl az tak daleko od pravdy jen jsem zapomel to "X" v nazvu funkce... (entmakex) misto (entmake) ale jeste je toho hooodne okolo... Upravil alfred - 27.říj.2009 v 19:54 |
|
![]() |
|
Martin Bielina ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.led.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD True view 2016 Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
Podívejte se na http://discussion.autodesk.com/forums/message.jspa?messageID=6183353 a tam hledejte ke stažení soubor MAKELAYERFILTER.LSP. Uvnitř souboru si pozorně přečtěte dokumentaci, ať víte jak se mají příslušné nástroje používat ať už samostatně nebo jako součást jiného kódu.
|
|
![]() |
|
abas ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 26.říj.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad 2009 Stav: Offline Bodů: 25 |
![]() |
dekuji za odkaz, bohuzel me chabe znalosti a nedostatek casu... zkratka jsem doufal, ze jsem jenom prehledl nejaky jednodussi zpusob. Kazdopadne jeste jednou diky za pomoc. M.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.