Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 02.pro.2010 v 08:41 |
S ADMS delší dobu pracujeme relativně bez problémů. Teď ale nedokážeme zařadit jeden soubor výkresu. Všechny ostatní soubory zařadit jdou, ale u tohoto to vždy skončí hláškou viz příloha. Může být chyba v tom souboru? Shodou okolností ten samý soubor má problémy při tisku na plotter - náhled je v pořádku, ale na plotteru to vyjede posunuté a oříznuté. V protokolu ADMS jsou sice hlášky o selhání GetFile, ale ty tam jsou i když se navenek nic divného neděje.
Dá se soubor idw nějak překontrolovat/obnovit (obdoba auditu v AutoCADu)?
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Nemáte v tom souboru vložené nějaké atypické OLE objekty?
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Myslím, že ne. Ale ten výkres nevzniknul původně u nás - naši konstruktéři jen upravovali. Poslední zprávy od nich říkají, že když vložili pohledy znova do listu, zařazení se podařilo. To by podporovalo teorii, že soubor je nějak "poškozený". Takže zůstává otázka, zda je možný nějaký audit - oprava, nebo se to musí dělat znova.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
![]() |
Tak se k tomu vracím znovu. Soubor šel zařadit, dokud nenabyl určité velikosti/složitosti. Po vložení posledního pohledu zase nejde zařadit. Soubor má těsně pod 50MB.
Našel jsem http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=4445223&linkID=9261340, kde se sice o podobné velikosti píše, ale chybová hláška by měla být jiná a navíc by se mělo týkat i jiné verze Vautu. Přesto jsem zkusil změnit konfigurační hodnoty na serveru, ale výsledek se nedostavil. Na klientovi jsem popisovaný řetězec ani nenašel.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Asi by více pomohl protokol z Vaultu, ale není na Vault serveru náhodou česká verze Windows? (ta popisovaná chyba se týkala starších verzí Vaultu) |
|
![]() |
|
![]() |
Ano, je to na počítači s Win7 CZ - z nouze, protože na SBS 2003, kde jsme ho provozovali do havárie serveru, se mi ho pořád nedaří rozchodit. Ten CZ systém je na závadu? Doteď to chodilo - problém je jen s tím jedním souborem.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Může být na závadu, pokud se sejdou určité indexované vlastnosti (např. reálná čísla ve vlastnostech souboru).
|
|
![]() |
|
![]() |
zajímavé - to by mne nenapadlo. Ale asi to nebude ten případ - konstruktér mi tvrdí, že soubor nejde zařadit poté, co umístí další pohled. Nicméně prověřím.
K logu serveru se IMHO dostanu z konzole ADMS, ale tam nic zajímavého nevidím. Prověřím znovu.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
![]() |
Tak jsem prověřil a konflikt formátů dat je podle mého nepravděpodobný - opravdu chek in funguje až do vložení posledního pohledu. V logu konzoly serveru není v době neúspěšných pokusů žádný záznam. Mohlo by to být v jiném logu?
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,211 sekund.