Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 7331 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Výrazy v uživatelských iVlastnostech

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
AdamR Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.srp.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AI 2018, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AdamR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Výrazy v uživatelských iVlastnostech
    Zasláno: 05.bře.2018 v 12:21
Dobrý den,

lze v Inventoru v iVlastnostech na záložce Uživatelské používat pro Hodnoty výrazy (čili skládat tyto hodnoty z různých jiných vlastností?).

Na záložce Projekt to lze, mám odzkoušeno. Snažil jsem se ale stejným způsobem zadat hodnotu i do uživatelských vlastností a zde mi to nefunguje.

Pro lepší představu přikládám obrázek.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 79428/fsfsf.jpg



Díky,
AR
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 476
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2018 v 12:33
Mě to normálně funguje (verze 2014)
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 31582/i_Vlast_sluc.jpg

Zpět nahoru
AdamR Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.srp.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AI 2018, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AdamR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2018 v 13:12
ok, díky :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 5751:Parametrické pojmenování součástí Inventoru.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,221 sekund.