Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3416 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Změna zdrojové součásti parametru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1553
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Změna zdrojové součásti parametru
    Zasláno: 25.úno.2021 v 19:16
Lze v inventoru  změnit zdrojovou součást v parametrech??
Mám dost podovných součásti a chci jimy řídit další sestavy

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10604/parametry.PNG


Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 945
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2021 v 12:21
Toto běžně měním "hrubou silou".
Známe jako -> "ztracenou (zašantročenou) komponentou" - přejmenuji zdroj mimo INV a nechám ho to znovu otevřít. Pak se mu podsune nový model a je klid.

Ale je nutné znát souvislosti a původní zdrojový model by měl být stejný - úplně jinou komponentu vzít nemusí...

Jinak čisté by bylo odmazat složku a vložit znovu jinou a přeházet v parametrech což sice jde, ale
Zpět nahoru
MirekNeu Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 16.úno.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MirekNeu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2021 v 13:33
Použít jako zdroj parametrů tabulku Excelu. Ta se dá běžně vyměnit za jinou.
Mirek Neubauer
P-D Refractories CZ a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 6023:Vložení hodnoty vypočteného číselného parametru bez jednotek "ul".
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.