Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3534 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor 2020-iVlastnost-Vyskyt-Nazev ???

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
hero123 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
solidworks
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hero123 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor 2020-iVlastnost-Vyskyt-Nazev ???
    Zasláno: 10.dub.2022 v 14:59
Zdravim vsetkych

Prosim Vas nevie niekto ako zmenit nazov v strome na lavej strane - aby bol rovnaky s nazvom suboru.
Pri importovani zo step suboru mi to jednotlive party ocisluje - -iVlastnost-Vyskyt-Nazev

Zpět nahoru
hero123 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
solidworks
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hero123 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.dub.2022 v 15:06
  
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.dub.2022 v 16:01
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
hero123 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
solidworks
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hero123 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.dub.2022 v 19:23
Zdravim
tak velmi pekne dakujem
...funguje TO--- a aj je tam zoradenie podla napr. abecedy
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.