Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5136 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Varianty návrhu v revitu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
kozeljh Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.čvc.2021
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Revit, CAD, CIVIL
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kozeljh Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Varianty návrhu v revitu
    Zasláno: 14.čer.2022 v 19:27
Zdravím do skupiny.
Nedávno jsem objevil možnost používání variant. tahle pomůcka je dobrá věc! Narazil jsem ovšem na limit a to následující. Pokud připojím model, ve kterém mám vypracované varianty, do jiného modelu jako referenci, mohu si vybrat kterou variantu chci právě zobrazit. To lze nastavit i pro šablonu pohledu. Pokud to takto udělám, tak vizuálně je to super, varianty fungují. Co už ovšem nefunguje jsou místnosti. Pokud umístím místnost tak hranice místnosti jsou převzaty v pozicích primární varianty zadané v připojením modelu. Může mi někdo poradit jak tento problém řešit?Smile
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3770
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.čer.2022 v 23:12
Myslím, že to nemá řešení, na podobný problém narazili nedávno kolegové a řešení jsme nenašli.
Zpět nahoru
kozeljh Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.čvc.2021
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Revit, CAD, CIVIL
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kozeljh Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2022 v 11:27
Dobrý den, děkuji za odpověď. Po pravdě, takovou odpověď jsem slyšet nechtěl. TongueTongue
Jedinné pozitivní na tom je, že v tom nejsem sám.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 13362:Varianty návrhů v Revitu vs. hranice místností.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9082:I v Revitu LT lze pracovat s Variantami návrhu jako v plném Revitu!
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8891:Jak zamykat prvky v Revitu proti nechtěnému vybrání?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,152 sekund.