Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4876 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Fusion 360 - dva monitory

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JKortus Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.lis.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Fusion
Stav: Offline
Bodů: 29
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKortus Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Fusion 360 - dva monitory
    Zasláno: 16.srp.2022 v 21:52
Zdravím, používám Fusion na počítači se dvěma monitory a najednou mi nejde spustit, po spuštění zamrzne. Nemáte nějaký tip?
Zpět nahoru
VlJanecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Stav: Offline
Bodů: 452
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VlJanecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2022 v 22:07
Zkuste jeden ten monitor odpojit a pak znovu pustit Fusion. Měl by se tím vzpamatovat. Pak se dá znova připojit ten druhý monitor.
Zpět nahoru
JKortus Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.lis.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Fusion
Stav: Offline
Bodů: 29
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKortus Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.zář.2022 v 18:35
Jen poznámka kdyby to někdo potřeboval: tehdy to pomohlo. Díky.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 13276:Servisní pomůcka Fusion 360 - jak ji spustit?
Tip 10587:Fusion 360 nevytvoří výkres, chyba Unknown command "0.0000,1.0000,0.0000"
Tip 12695:Jednoduchý Alt-trik při výběru kontur ve Fusion 360.
Tip 12593:Jak do sestavy Fusion360 vložit normálie - šrouby, úchyty, ložiska, nýty...?
Tip 12388:VIPJak získat bezplatnou licenci Autodesk Fusion Team?
Tip 12414:Jak z Fusion 360 exportovat DXF obrysu rozvinu plechu bez ohybových hran.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.