Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Generátor ozubených kol - kde dělám chybu? |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
RadkaV ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 10.pro.2021 Lokalita: ČR (LB) Používám: Autocad, Inventor Stav: Offline Bodů: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 18.lis.2024 v 23:44 |
Dobrý den,
mám zadání: m = 12, z1 = 12, z2 = 17 Když vše zadám do generátoru, včetně toho, co jsem spočítala, tak se mi v sestavě a taktéž ve výkresu překrývají zuby. V příloze je soubor, kde jsem to zadávala. Zde mé výpočty Děkuji za pomoc, kde dělám chybu. |
|
![]() |
|
PopelkaM ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.čvc.2010 Lokalita: ČR (PA) Používám: Inventor 2023 Stav: Offline Bodů: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den, pro přesné zobrazení ozubených kol používám lispovou aplikaci TRUEGEAR.LSP v AutoCADu. Z AutoCADu použiji náčrty do Inventora.V příloze ozubení v dxf. S pozdravem Popelka
|
|
![]() |
|
horalek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 03.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM, Fusion Stav: Offline Bodů: 432 |
Generátor v Inventoru tvoří zuby zjednodušeně, vhodný pro výkresovou dokumentaci. Přesný tvar zubu je možné vytvořit jednoduše ve stromu na pravém tlačítku myši (viz obrázek). Použitelný jak pro přesný model, tak pro výrobu.
|
|
![]() |
|
RadkaV ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 10.pro.2021 Lokalita: ČR (LB) Používám: Autocad, Inventor Stav: Offline Bodů: 64 |
Dobrý den,
děkuji moc všem. Je to super. Vyzkoušel jsem obě verze.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.