Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5737 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

curtain wall bez system panelu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
5fred5 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2018
Lokalita: Sweden
Používám:
AutoCAD, revit
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 5fred5 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: curtain wall bez system panelu
    Zasláno: 16.bře.2023 v 10:50
Ahoj,

kreslim venkovni zaluzie pomoci curtain wall, ale nedari se mi automaticky odstranit System panel - Glazed. 

Musim pokazde vybrat kazdy zvlast a nastavit ho jako empty. Existuje jine reseni?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 83924/blind.jpg


Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Stav: Offline
Bodů: 1258
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2023 v 11:11
zdravím,
v definici CW jako vyplň nadefinovat  "empty panel" jako default. Pozor, je to "systémový panel" a někdy ho lidi ve svých šablonách nenachází.... zkuste zagooglit "empy panel.... revit
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Stav: Offline
Bodů: 1258
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2023 v 11:20
něco jsem u sebe našel... vyzkoušejte.. je to ve verzi  R2021

JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
5fred5 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.dub.2018
Lokalita: Sweden
Používám:
AutoCAD, revit
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 5fred5 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2023 v 11:25
Diky moc. Uz jsem to nasel. V nastaveni:

curtain Panel - mel jsem nastaveno None s tim ze to vytvarelo panel. Kdyz jsem None nastavil na Empty, Funguje to, jak ma. 


Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 6003:Zešikmený obvodový plášť v Revitu.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,617 sekund.