Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.084.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vylepšený Převodník jednotek.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.084.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vylepšený Převodník jednotek.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Chyba přenášení iVlastností |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
PopelkaM ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.čvc.2010 Lokalita: ČR (PA) Používám: Inventor 2023 Stav: Offline Bodů: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 17.dub.2024 v 08:25 |
Dobrý den, v Inventoru 2023 po editaci obsahového centra se mě nezobrazují některé vyplněné iVlastnosti u nakupovaných součástí v kusovníku sestavy - viz. obrázek! Edituji obsahové centrum už řadu let ,ale s tímto jsem se ještě nesetkal. Děkuji za radu....Popelka
|
|
![]() |
|
Cheff ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 19.led.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2) Stav: Offline Bodů: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nová rodina, nebo "jen úprava" stávající.
Již jsem viděl, podobné chování, ale to se uživateli do OC povedlo udělat "ty samé sloupce" ještě jednou aniž by si toho byl vědom. - Tuším, že měl sloupec s daty exportovanými do uživatelské vlastnosti a pak přidal jiný sloupec, kde se snažil poslat jiná data do té samé vlastnosti... Ale výsledkem byla vlastně "prázdná uživatelská vlastnost" v modelu. Druhý případ jsem si kdysi zavedl sám. - Mám uživatelskou vlastnost "Norma". Bohužel se název "kryje" s přednastavenými sloupci "Norma" a občas mi kusovník tyto sloupce "přehodí" a místo uživatelské vlastnosti kouká do "nativní" (nevím kdy a při které operaci, ale prostě občas musím znovu definovat sloupec)... |
|
![]() |
|
PopelkaM ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.čvc.2010 Lokalita: ČR (PA) Používám: Inventor 2023 Stav: Offline Bodů: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
jsou to nové rodiny a problém byl v tom ,že nějakým způsobem se do názvu iVlastnosti dostala mezera ! Někdy vypadává mapování iVlastností ,nebo další věci ,ale tohle mě dostalo😀 Teď to již funguje v pořádku. S pozdravem Popelka
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,563 sekund.